dijous, 2 d’octubre del 2014

Col·lecció oficial de figures Tintin


Molts sabem ( i seguim ) les col.leccions que habitualment es posen a la venda en format fascicles de Tintin arreu del món. Els cotxes, els avions, els Archives Tintin.... alguna ha passat sense pena ni glòria, unes altres s'han discontinuat a mitges... Avui us vull parlar d'una que s'està portant a terme amb molt d'èxit a països com França o Bèlgica i que finalment ens arribarà a casa nostra : La col·lecció de figures oficials de Tintin.

Us deixo un enllaç on podreu veure tota la tirada que ja s'ha fet a la resta d'Europa ( Col·lecció francesa ) que ja compta amb 77 figures a color i 4 en blanc i negre. Realment el procés d'inspiració del modelatge respecta moltíssim les publicacions d'Herge i la qualitat es notable. Els fascicles venen acompanyats d'un llibret explicatiu de la importància del personatge i les seves aparicions, així com un passaport amb tots els detalls tècnics. 

També us deixo un vídeo de la promoció que va fer TF1 a França al seu llançament on es mostren alguns dels personatges inclosos. 


La col·lecció la portarà Planeta de Agostini, la qual encara no ha publicat res al seu web però ja ha fet arribar els tres primers personatges a algunes ciutats ( són difícils de trobar, pel que sembla encara es a forma de "pilot" ). 


Hi ha la possibilitat de subscripció via telefònica al 902 995 037.  Segons em van informar de moment tenen previst posar a la venda 60 primeres figures ( però podran ser-ne més en un futur ) i no esta previst fer-la en Català. 


Un bon article pels aficionats i una gran noticia que aquest tipus de publicacions ens vagin arribant. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada