divendres, 3 d’octubre del 2014

Archives Tintin. Imprescindibles.

Hi ha molts llibres que es fan imprescindibles per un seguidor de Tintin, però l'any 2010 Editions Atlas va editar la col.lecció definitiva. 


Els Archives Tintin són la font d'informació que reuneix els originals de cada aventura, la situació política, cultural, econòmica o social en el que s'envoltava cada relat, les fons d'inspiració d'Hergé, les repercussions de cada àlbum, les diferents promocions.... absolutament tot de cada aventura. 



Us adjunto un exemple del que podreu trobar al "Lotus Blau", el primer volum que es va posar a la venda l'any 2010. La publicació ha finalitzat fa relativament poc i a part de les 24 aventures ( L'Art Alfa i Els Soviets inclosos ) s'ha decidit incloure les aventures en blanc i negre que apareixien als diaris i revistes ( com es publicaven a Le Soir per exemple ) des de Congo fins al Cranc de les pinces d'Or. També s'adjunta com a últim numero el Pais de l'Or Negre en blanc i negre, facsmil que encara no s'havia editat. A més també es podràn llegir les aventures de Quick et Flupke o de Jo, Zette i Jocko, personatges menys coneguts d'Hergé.

Us deixo un enllaç amb la cronologia de la serie. Aquests llibres només es podran trobar de segona mà, ja que la col·lecció no ha sortit dels països francòfons. Els preus s'estan inflant molt, els primers llibres son relativament fàcils d'aconseguir per 20.00€ - 30.00€... però una recomanació : millor començar a buscar pels llibres del final, molt possiblement molta gent no hagi acabat la subscripció i siguin més difícils de trobar-los. A llocs com a Amazon, Priceminister, Abebooks o Fnac es possible que trobeu alguna cosa però jo em dirigiria més a Todocolección o Ebay per tenir mes possibilitats. 

Es un objectiu llarg, car i difícil... però sou capaços de no caure en la temptació? Jo ja en tinc quatre. 

Fins aviat. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada