dilluns, 26 de gener del 2015

Tintin en Avió i altres novetats de Moulinsart per 2015 :

Moulinsart ha començat fort el 2015 obrint al mercat europeu el que fins ara estava exclusivament reservat pel mercat francès i belga. 

La col.lecció de figures no només serà distribuïda per Altaya - Planeta de Agostini si no que també ompliran les Tintin Shop i botigues autoritzades de mà de l'editorial francesa. D'acord que es tracta d'una "guerra bruta", ja que Altaya distribueix per fascicles quinzenals i Moulinsart ha tret mitja dotzena de figures de cop, però també s'ha de dir que les figures de Moulinsart són més cares, arriben a les botigues per 19.90 €, sense llibrets ni passaports.


Al ser una segona edició de les figures hi ha petites millores de pintura ( com poden ser els botons de la carcassa espaial de Tintin ( que venen pintats de diferents colors mentre que a l'edició actual venen de color taronja ). 

D'altra banda, les figures hors series en blanc i negre estan donant peu a diferents articles com poden ser les noves tasses o samarretes per al 2015 : 
I dues novetats importants en el món de l'aviació, l'altre col·lecció exclusiva que sembla que també arribarà a la resta d'Europa aquest 2015. Una es l'aparició de tres nous canvas ( posters rígids ) de 1m x 1m muntats sobre bastidors de fusta : 


I per acabar, la novetat més important. La sèrie d'avions també arriba aquest any. De moment només nou models dels gairebé trenta que han aparegut a França, però no es pot descartar l'aparició de tots si la col.lecció funciona : 


Aquests avions es vendran a partir del Març a un preu de 25.00 €.






Sembla que Moulinsart s'olora que la segona part de Tintin arribarà al cine aquest any i vol que el personatge estigui el més present possible a tot arreu. A part d'aquests llançaments, com cada any, es preparen les figures de resina de col·leccionista numerades i exclusives. Aquest any es preparen cinc resines d'una tirada de 500 exemplars cadascuna cosa que farà que el preu sigui tant exclusiu com la mateixa figura.

Moltes novetats que faran que ens trobem algunes sorpreses durant els propers mesos. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada